Jump to content
  • 0
BigRedX

Site Bugs - List them here

Question

I can't see a thread for reporting general site bugs and other weirdness, so I thought it might be a good idea to list them all in one place. If one does already exist, please merge this thread with it.

1. New posts don't always bump a thread up to the top of the list in a forum. I've seen this happen twice this morning, where someone had replied to a thread, but it still is in the place in the thread list where it was before the new post was made. Is this just a side effect of Basschat currently being slow in general or something different?

2. Marking content as read. There is an inconsistency in how this works. If I click the "Mark forum as read" text at the top of a forum listing I get a warning dialog box pop up asking me if I am sure. However if I mark a forum as read by clicking the "Speech Bubble" icon next to it the the forums list then there is no warning. IMO either the warning should apply to both actions, or it should only apply to clicking the "Speech Bubble" icon as this is easier to do by mistake.

3. No full editor for those of us who like to be a bit more creative with our BB tags and layout.

4. PMs from the old site have not migrated over. I can't remember seeing anything specific in the site migration threads that said "all you old PMs will be lost when the new version of the site goes live"

I'm sure there will be more to come...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Recommended Posts

  • 0

Its not a bug but.......

I dont like only having 4 topics per page on the new or unread pages - i seem to be endlessly scrolling down and its too wide also. Being able to see about 20 in a more condensed style is more preferable to me.

On the plus side, i managed to get the garage cleared out over the weekend instead of being sat in front of the laptop. So thats good.... 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
3 minutes ago, Mudpup said:

Its not a bug but.......

I dont like only having 4 topics per page on the new or unread pages - i seem to be endlessly scrolling down and its too wide also. Being able to see about 20 in a more condensed style is more preferable to me.

On the plus side, i managed to get the garage cleared out over the weekend instead of being sat in front of the laptop. So thats good.... 

So use the condensed style :)

5a0b616d44534_ScreenShot2017-11-14at21_33_49.png.9ad887ea69071d070269c6e0f7b3fdef.png

5a0b61780e629_ScreenShot2017-11-14at21_33_59.thumb.png.f2d9e0ccfbee6dd6ccf51d83a6258ac1.png

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Tough crowd.

It's a free to use forum, guys... 

I was getting a load of errors all over the shop, but now it's as speedy as the whole site - no errors for at least 6 hours.

Just a quick question - on the mobile interface, what's the page with magnifying glass icon for on the toolbar of the editor for? If I click on it nothing seems to happen....

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
1 minute ago, Bridgehouse said:

Tough crowd.

It's a free to use forum, guys... 

I was getting a load of errors all over the shop, but now it's as speedy as the whole site - no errors for at least 6 hours.

Just a quick question - on the mobile interface, what's the page with magnifying glass icon for on the toolbar of the editor for? If I click on it nothing seems to happen....

Good question! It looks like something to do with reviewing/previewing formatting but not sure. Will have a look! Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
2 minutes ago, ped said:

Good question! It looks like something to do with reviewing/previewing formatting but not sure. Will have a look! Thanks!

No probs - been pressing it, scratching my head, pressing again and then shrugging for some time now :D

BTW - ignore the naysayers - great upgrade and some really good new features..

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
22 minutes ago, ped said:

So use the condensed style :)

5a0b616d44534_ScreenShot2017-11-14at21_33_49.png.9ad887ea69071d070269c6e0f7b3fdef.png

5a0b61780e629_ScreenShot2017-11-14at21_33_59.thumb.png.f2d9e0ccfbee6dd6ccf51d83a6258ac1.png

 

Thank you, will do. Is there a way to make it the default option when i open a page?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
2 minutes ago, Mudpup said:

Thank you, will do. Is there a way to make it the default option when i open a page?

No probs. Once you set it it’ll remember the setting for the specific page. I use a few different searches and they all use condensed now. 

That said I find the expanded view a great way of skimming over content. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I noticed that in the for sale threads the number of items per page has shrunk and I keep having to  go to the next page which is a bit tedious and I lose track of where I am easily. Can we have it back to where it was please?

I know it will sound a bit trivial but at my age little things matter, plus I'm a Methodist...... change?  change? xD

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
28 minutes ago, Twigman said:

Cantgetin.JPG

Yeah that's me sorting out the security, followed the instructions and got there.  Apparently I've got to wait 24 hours now... so I've reverted it back for a while :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Load more posts button isn't working.

Neither is the go to page...... button at the bottom of a thread page.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hi 

i can only see the first page of any thread clicking next or a page number doesnt work ?

occasioally getting a “cant find server message”

 

hope this helps

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hi 

i can only see the first page of any thread clicking next or a page number doesnt work ?

occasioally getting a “cant find server message”

 

hope this helps

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hi 

i can only see the first page of any thread clicking next or a page number doesnt work ?

occasioally getting a “cant find server message”

 

hope this helps

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

We're just waiting on our hosting provider to pass through some changes.  Normal service will be resumed

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Clicking the "Bullet" icon next to the thread title no longer takes me directly to the first new unread post. Read and unread threads however are still being displayed correctly.

Also I got another pop up asking me if I wanted notifications from Basschat, even though I'd already dismissed this once.

I suspect some of these are related to the site moving from http to https but maybe not all of them.

Edit: Just had immense difficulty dismissing the latest sticky note displayed on the site. Had to leave Basschat and come back, and even then it took two or three clicks to make it go away.

Another Edit: I see we are back on plain http again...

And yet another edit: the bullet icon links are now working properly again since Basschat is back on http....

Edited by BigRedX

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Checked again all working in retrospect i think it was a general speed issue. On a wider note there have been a lot of “hey cmon its free comments” I would guess the vast majority of people who use the forum post ads. Thats not free its damned good value but  its not frre.

im sure it will all bed in till then imwill be more patient lol

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

The "Bump" button is linked to the user, not the thread.

But as I'm surely the only one using this great function, it won't be fixed before the next decade. :biggrin:

By the way, I like when things change, it's such fun to learn new things, but I'm only half human as I'm a fretless bass player.

Keep on working mods, your work is worth the sweat.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
3 hours ago, BigRedX said:

Clicking the "Bullet" icon next to the thread title no longer takes me directly to the first new unread post. Read and unread threads however are still being displayed correctly.

Also I got another pop up asking me if I wanted notifications from Basschat, even though I'd already dismissed this once.

I suspect some of these are related to the site moving from http to https but maybe not all of them.

Edit: Just had immense difficulty dismissing the latest sticky note displayed on the site. Had to leave Basschat and come back, and even then it took two or three clicks to make it go away.

Another Edit: I see we are back on plain http again...

And yet another edit: the bullet icon links are now working properly again since Basschat is back on http....

I've had to do a lot of shouting at hosting companies and people providing SSL and all that everything *should* be on it's way back to "normal" now

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
1 minute ago, Hellzero said:

The "Bump" button is linked to the user, not the thread.

But as I'm surely the only one using this great function, it won't be fixed before the next decade. :biggrin:

By the way, I like when things change, it's such fun to learn new things, but I'm only half human as I'm a fretless bass player.

Keep on working mods, your work is worth the sweat.

 

Nope, I'm shouting at people for that too xD

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...