Jump to content
  • 0
TheGreek

Why is the forum so slow today?

Question

Recommended Posts

  • 2

I’ve just nutted the server tower, has that helped?

  • Haha 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 1

No, it's not just you, I'm having the same issue on both Mac and iPad.

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 1

Same here Mick.  Browsing is  no problem, but every post i've made today has taken anywhere from 5 to 30 seconds

  • Like 1
  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 1

S

22 minutes ago, ped said:

I’ve just nutted the server tower, has that helped?

no , can you do it again 🙂

  • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 1

...................... same here, the speed is not what it used to be ! ! !   zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 1

Heabutt is no good. It needs a size 10 hobnail in the family jewels.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 1

Thats weird.  My post above was instant.  Post in Wildlife -  27 seconds.  Post in Gen Diss - 40 seconds

 

Edit - spoke too soon.  This post  47 seconds

Edited by fleabag
  • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 1
9 hours ago, Downunderwonder said:

New question.

Why does this thread default to ''Most Votes'' every time I open it? Very annoying.

Because it's a Q+A type forum, as opposed to a discussion. Doesn't always fit because people often throw in a comment but essentially what you're meant to see is the OP and the 'right' answer.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 1
2 minutes ago, ped said:

Because it's a Q+A type forum, as opposed to a discussion. Doesn't always fit because people often throw in a comment but essentially what you're meant to see is the OP and the 'right' answer.

I thought that it was for re-arranging the thread for comedic purposes?

Finx.gif.38e5a959284efcdb0f75de29e61f08b8.gif

Which is funny!

:D

  • Haha 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Same here. Browsing is fine, put posting is very slow and appears to have got slower as the day progresses. 

Has Basschat run out of server space? Maybe time to prune some of those unnecessary Off-Topic threads?

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
12 minutes ago, Ricky 4000 said:

I'm having the same delay submitting a post. It started last night.

The 'submit post' button says 'Saving...' during the delay.

It has to translate the Welsh.

:)

  • Haha 5

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
6 minutes ago, Teebs said:

It has to translate the Welsh.

:)

up_pompeii.jpg

 

Anyhoo, Ped seems to have fixed it already. 👍

 

edit: Oh no he didn't. :ph34r:

Edited by Ricky 4000
  • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
10 hours ago, Ricky 4000 said:

Test.

edit: It's good now. 👍

edit edit: Nope, slow again. 😕

I've been having no issues so far. I wonder if it's a connection issue? 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
1 hour ago, Kiwi said:

I've been having no issues so far. I wonder if it's a connection issue? 

Seems to have sorted itself out since 8 hrs ago.

Edited by Downunderwonder

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...