Jump to content
0175westwood29

New Dual Amp set up (well an amp changed) now with video!

Recommended Posts

76176215_1013782132298670_8695534132567998464_o.thumb.jpg.e4ce5e065ac4e75210312ae2c8774516.jpg

 

still using my ashdown cabs as they sound great however im on the look out for some orange stuff!

 

the main part of the board go tho the OB1-500 and the Subnup goes into the Rockerverb mk3 the DD200 goes to both.

does ambient and brutal very well!

 

also hiding under the bridge is a cali 76bc and my moog clusterflux and LPF aswell as a decibel 11 split personality which covers the out puts to both amps

 

Andy

Edited by 0175westwood29
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Could be me but the sound was completely corrupted - it was like listening to in one Atlantis - couldn’t hear a thing

Share this post


Link to post
Share on other sites
34 minutes ago, bartelby said:

Sounded fine to me.

 

Same here, sounding even huger than before @0175westwood29 👍

Edited by BreadBin
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Could be an iPhone thing, even tried listening in a browser 

Still no joy

Oh well - sure it sounds great

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 hours ago, BreadBin said:

He does use a lot of distortion mind! 😂

a tad!

ive had a few random audio complaints but literally everything sounds good my end so i have no idea why the audio is like that for some people, ive read it might be down to a bad stereo to mono conversion and some are only getting the left or right side but no idea why this would be happening

@BreadBin glad you like it i have another video on the channel were i have a fuzzrocious heliotropic infront of both amps that to be honest is a bit much but i love it!

Share this post


Link to post
Share on other sites

few practices in and im totally sold on the Ob1-500 ! great amp! blends really well with the RV not that my ashdown was a slouch but this just sits better

 

Andy

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 28/12/2019 at 18:36, 0175westwood29 said:

a tad!

ive had a few random audio complaints but literally everything sounds good my end so i have no idea why the audio is like that for some people, ive read it might be down to a bad stereo to mono conversion and some are only getting the left or right side but no idea why this would be happening

@BreadBin glad you like it i have another video on the channel were i have a fuzzrocious heliotropic infront of both amps that to be honest is a bit much but i love it!

Listening through a pair of Adam Audio monitors via a Scarlett 2i4 2nd gen and sadly the sound for me is dreadful. It appears to drift left and right and as if you are talking / playing somewhere far away from a mike. Bizarre as others are hearing it well.

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 minutes ago, Bobthedog said:

Listening through a pair of Adam Audio monitors via a Scarlett 2i4 2nd gen and sadly the sound for me is dreadful. It appears to drift left and right and as if you are talking / playing somewhere far away from a mike. Bizarre as others are hearing it well.

its super weird everyone i know locally to test the audio not on my setup is fine really strange how people are getting these issues

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...