Jump to content

ABM 600 valve noise


Recommended Posts

Hi, I was wondering if any other ABM 600 owners could chime in with their experience/advice? Mine seems to have developed a big buzz when I engage the valve. Enough that when I was practicing with others, they'd ask, "what's that noise?". It's silent with it off. I'm guessing it's probably the valve that's gone. Disappointing as it's only 18 months old, but I know tubes can be temperamental! 

 

I did email Ashdown but didn't get anything in response...

Edited by MichaelDean
Link to comment
Share on other sites

Nope that wasn't it. I swapped the tube and no change. The noise also wasn't present when I went from the DI to my audio interface, just through the speaker out and it starts whenever I hit the tube button. Doesn't seem to be related to the position of the pot for the tube drive. Sounds like it is a job for @Ashdown Engineering!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...