Jump to content
Why become a member? Read this.... Read more... ×

disgrace of bass

Members
  • Content count

    119
  • Joined

  • Last visited

Total Watts

13 Good

About disgrace of bass

  • Birthday 14/02/1971

Personal Information

  • Location
    Hertfordshire

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. disgrace of bass

    SOLD - Squier Gary Jarman signature

    On Hold pending an audition tomorrow!
  2. disgrace of bass

    SOLD - Squier Gary Jarman signature

    I’m amazed this is still here...
  3. disgrace of bass

    SOLD - Squier Gary Jarman signature

    Come on folks, this is a steal - and at a reduced price of £180 laughably cheap. I know it says Squier on the headstock but don’t be put off - it really is a great bass! Make a (sensible) offer - it has to move!
  4. disgrace of bass

    SOLD - Crate B80XL

    Now sold!
  5. disgrace of bass

    SOLD - Trace Elliot ELF - boxed as new

    And it’s sold!
  6. disgrace of bass

    SOLD - Squier Gary Jarman signature

    Now on evilbay but best VFM on here!
  7. disgrace of bass

    SOLD - Trace Elliot ELF - boxed as new

    Now on evilbay, but best VFM on here!
  8. disgrace of bass

    Who inspires you most musically, and why?

    It might sound cliche, but definitely Bob Dylan. Bass players - Ray Brown, Jaco Pastorius, Suzi Quatro, Chris Squire, John Entwhistle ( hence the avatar) and my first bass teacher, Sam Walker of JoanOvArc (www.joanovarc.co.uk), who like a modern day Quatro, is a damn fine bassist and lead singer! All of whom are inspirational, but none of whom I can ever hope to equal (or even get close).
  9. disgrace of bass

    SOLD - Squier Gary Jarman signature

    NOW SOLD Unique and very well made and very playable Squier signature bass. (Gary Jarman - The Cribs...yeah, I hadn't either!) An interesting mix of Bass V body, telecaster bass neck, and P-Bass pickups, all in a rather attractive finish. Plays well, and recently strung with new set of Bass Centre Elites. You must try it out! Virtually mark free with only the tiniest of blemishes on the paint that you really have to look for (darned hard to photograph).
  10. The smallest yet ballsiest bass head ever! Bought on impulse, and like it, but need the money! Boxed as new, will supply with original receipts for warranty. £30 off the new price and 11 months warranty still outstanding.
  11. disgrace of bass

    SOLD - Crate B80XL

    Unpretentiousness...best word to describe this great little amp. Ideal for the practice room, which was our use for it. Active and Passive input, Gain, Pre-shape, Low boost, 7 band EQ, High boost, Line in & out, headphones jack and DI. And £30 collected so the price of 8 poncy Starbucks lattes! All working, missing knob for pre-shape, but control still working. Heavy, but not murderously so. 80 Watts, 15” speaker. Can go loud and give some welly when required.
  12. disgrace of bass

    SOLD, please close thread - Hartke Kilo

    It’s a heavy beast...I’d be reluctant because to properly pack and insure it would cost a small fortune. I’ ll look into costs of couriers for you. What is your address? Send it to me via PM and I should be able to get a price together.
  13. disgrace of bass

    Fender Classic 50s Precision *price reduced*

    All I can hear right now is ‘Devil Gate Drive’!
  14. disgrace of bass

    Fender Classic 50s Precision *price reduced*

    Does the Precision come with a leather waistcoat, leather trousers and tousled wig? Because that's a dead ringer for one of Suzi Quatro's instruments...😁
  15. A beautiful, minty example of this amazing amp. I only bought it a few months back via this site from Charic - it is genuinely all you want in gigging amp - power, versatility and masses of headroom. NOW SOLD
×