Jump to content
Grassie

No output from jazz bridge pickup

Recommended Posts

Hi all,

You may have seen another thread here where I asked about replacing the pickup casings on my Squier jazz bass with closed ones. Well, I've done this and the neck pickup is working fine, but I suddenly have no output from the bridge pickup. I've no idea what I've done, but I don't really think its anything to do with the pickup covers. I don't have a meter to test the electrics with, but giving the pole pieces a tap with a screwdriver gives me no sound either. All wiring is intact.

Any ideas? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Check the wires and solder points. You may have inadvertently screwed through a wire when replacing the covers. Else you may have pulled the wires and loosened the solder somewhere, either wires from the pickup, or those attaching it to the pot.

  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...