Jump to content
Why become a member? Read more... ×
  • 0
Dood

When I reply again on a thread..

Question

My previous reply is always in the reply box. Can I switch this off, as more often than not the ‘clear previous text’ button doesn’t work on my iPad.

Share this post


Link to post
Share on other sites

19 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

That's not standard behaviour.  I'm wondering if you've got a device issue?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
2 hours ago, charic said:

That's not standard behaviour.  I'm wondering if you've got a device issue?

It happens on both my iPad and my iMac. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

@charic, it's actually gotten worse. I can't seem to post at all on my UPS thread. The browser goes through the motions but at least five attempts haven't worked, even after deleting cookies and logging back in again. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

@charic, it's actually gotten worse. I can't seem to post at all on my UPS thread. The browser goes through the motions but at least five attempts haven't worked, even after deleting cookies and logging back in again. 

On either Safari or Chrome!

 

I think my account has gone all wobbly!

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
15 hours ago, Dood said:

My previous reply is always in the reply box. Can I switch this off, as more often than not the ‘clear previous text’ button doesn’t work on my iPad.

I have this too..whatever device I'm using.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Test message as Dood

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Test message as Dood

 

Wow... I get the same!

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Test message as charic

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Yeah it's weird, doesn't happen on my account but does when I use yours on the same account

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Testing after forum upgrade

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

It's still doing it.

I just replied to my own For Sale thread. The post automatically wanted to add the images from my second post. So I carefully used the trash can icon to delete the attachments I didn't want. But BassChat added them anyway after I hit post. So I had to go back in and edit the post to remove them. Really frustrating.

Edited by Dood

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I've created a screen capture video if you want to see it in action @charic

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×