Jump to content
Left leaderboard
Sign in to follow this  
dmccombe7

"Quote" replies aint working ???

Recommended Posts

can anyone help. When I select a quote it doesn't appear in my reply to it. It used to be ok and I haven't changed any settings anywhere.
Also when I type the 2nd line it misses letters or spacesat times
Any ideas.

I hve to type 1 lette a a t or I end up like thi ????

Dave

Share this post


Link to post
Share on other sites

[quote name='dmccombe7' timestamp='1394357981' post='2390531']
can anyone help. When I select a quote it doesn't appear in my reply to it. It used to be ok and I haven't changed any settings anywhere.
Also when I type the 2nd line it misses letters or spacesat times
Any ideas.

I hve to type 1 lette a a t or I end up like thi ????

Dave
[/quote]
It seems to be working here

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just selected your reply to quote and :-
this is whati get as you can see ididn't get th bx and som of my spacs oletters don't appear correcty.
This isn't a istype its e tpi at normal speed same as st line but this is exatly ho it comes out.
I haenthanged anyting.

If I type 1 letter / second it is ok
PS laptop isfine ith everything else - only BC

Dave

Edited by dmccombe7

Share this post


Link to post
Share on other sites

I know BC has had some issues when working in the latest versions of Internet Exploder.

What browser are you using? (Not that I'm any expert on these things)

If you're using you could try clicking the button in the menu bar for "Compatibility view", this makes IE work in a mode that's compatible with older servers - like BC.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmm, what you are describing doesn't sound like a forum error and rather a PC error, although I hear what you are saying. What browser and version are you using?

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's Internet Explorer but not sure what version. I only bought the laptop new last year ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Its not impossible that Windows has installed a nice new updated version without you knowing. Look for a button on your tool bars that looks like a broken page.

Have a look here: http://technology.pitt.edu/help/help-index/ie10-compatview.html

Share this post


Link to post
Share on other sites

Internet Explorer 11 by looks of it but cant find the compatability button on the header toolbar.
Think this all happened when changed to BT which opens as mybrowser with google if that makes sense

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ahhh... that makes sense. There had to be something that's changed the software in some way.

I'd recommend you install another browser and start using that. I use Google Chrome. Firefox is also good.

Share this post


Link to post
Share on other sites

[quote name='Grangur' timestamp='1394362619' post='2390594']
You're welcome.
[/quote]

Sorted Grangur. Opened up in Chrome and
as you can see its now working.
The joy of Basschat. Can sort anything in life.
I'm now over the moon and raring to go.

Cheers
Dave

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nice one, guys. Chrome is king ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

[quote name='Kev' timestamp='1394363268' post='2390606']
Chrome is king
[/quote]

Not always. Sometimes, gold hardware does have its ...

Oh, wait!

Share this post


Link to post
Share on other sites

[quote name='dmccombe7' timestamp='1394357981' post='2390531']
can anyone help. When I select a quote it doesn't appear in my reply to it. It used to be ok and I haven't changed any settings anywhere.
Also when I type the 2nd line it misses letters or spacesat times
Any ideas.

I hve to type 1 lette a a t or I end up like thi ????

Dave
[/quote]

The javascript text editor doesn't work with the latest versions of IE. If you don't want to load up other browsers on your pc, just toggle the "fancy" editor off while you work with it and your quotes will work and your typing will not be interrupted. It's the first button at the top-left of the text editor toolbar.

Cheers

Ed

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yep - I get the same if I use IE11 on W8.1.

Using the basic text editor or a different browser is the current answer.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had been using the editor toggle altho i wasn't exactly sure what it was but it worked. Still didn't get the quotes to work but its all sorted now altho i'm typing from work at moment (just finished so its allowed) and its not a problem.
Chrome def works 100% for me.

Modern technology ....... what can you do ......eh !!!!

thanks for the excellent replies and sorting it all out for me guys. Very much appreciated.

Dave

Share this post


Link to post
Share on other sites

I know it's a bit like the old 'have you switched it off and on again' advice that IT Helpdesks are often ridiculed for using, but if any part of the site doesn't work properly then it's more than likely going to involve IE11. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...